JCI Suriname bezig met ledenwervingscampagne
14 Sep 2012, 06:00
foto
JCI Suriname president Marciano Lie A Young bij het eerste billboard van de organisatie. (Foto: René Gompers)


'Become a better leader and create positive change in your community today, join JCI!' Zo luidt de tekst op de nieuwe billboard van deze organisatie aan de Ringweg. JCI heeft in verband met haar 50 jarig bestaan donderdag een billboard onthuld. De vereniging wil meer bekendheid geven aan de organisatie.

Junior Chamber International (JCI) is een organisatie voor personen tussen 18 en 40 jaar. Het doel is om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen van de leden. Door trainingen worden 'tools' aangereikt om actievere en oplossingsgerichte burgers te worden, licht Marciano Lie a Young, president van JCI Suriname toe.

Inkomstenbron
De organisatie telt iets meer dan 200 leden verdeeld over zes afdelingen.
"Vanaf januari hebben wij tot nu toe maar 20 nieuwe leden bij gehad", deelt Lie A Young mee. "Met deze billboard kunnen wij makkelijker en goedkoper onze activiteiten bekendmaken". In een later stadium zal de andere kant van de billboard, die samen met hulp van B-Nets is opgezet, verhuurd worden. "We zijn van plan om in het hele land billboards op te zetten. Ze zullen ook een bron van inkomsten zijn", meent Lie A Young.

De volgende activiteit van JCI is een 'National Debating Competition' op 29 september. Op dezelfde dag zal ook de afdeling die het best een 'millennium development goal' project heeft uitgevoerd, met een award beloond worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May