Nog twee bromfietsers omgekomen
10 Sep 2012, 15:30
foto
De bromfiets van Revelieno Kartodikromo na de aanrijding op de kruising Groot Blijdenshoop- en Indira Gandhiweg.


Twee bromfietsers die eerder betrokken waren bij een aanrijding, hebben in het ziekenhuis het leven gelaten. Revelieno Kartodikromo (26) is vanmorgen in het ziekenhuis overleden. Chotoe Anoepkoemar (40) overleed vrijdag. Die aanrijding vond plaats op 6 september aan de Martin Luhter Kingweg. De verkeersbarometer is gestegen naar 54.

Revelieno was op 27 augustus betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Groot Blijdenshoop- en de Indira Gandhiweg. Gebleken is dat een Daf-truck bestuurder die over de Indira Gandhiweg reed, bij het beschrijven van een linkse bocht geen voorrang heeft verleend aan het rechtdoorgaand verkeer. De bromfietser die een aanrijding wilde voorkomen, remde krachtig af, maar kwam hierbij te vallen.

De 29-jarige Daf-truckbestuurder reed over de bromfiets en vervolgens over Revelieno. Met zwaar lichamelijk letsels werd het slachtoffer per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Door een gecompliceerde bekkenfractuur is hij vanmorgen in het ziekenhuis overleden.

Aanrijding Martin Luther Kingweg
Anoepkoemar Chotoe is op donderdag 6 september na een aanrijding, een dag later in het ziekenhuis overleden. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Chotoe over de Martin Luther Kingweg reed komende vanuit de richting van Latour en gaande richting Paranam, terwijl de andere bromfietser in tegenovergestelde richting reed.

Op een bepaald moment verliet Chotoe door tot nog toe onbekende redenen zijn rijhelft en kwam in frontale botsing. Beide bestuurders zijn per ontboden ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Chotoe werd opgenomen op de afdeling intensive care en de andere bestuurder is na medische behandeling heengezonden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May