Beginselen voor vrede en geluk zijn universeel
09 Sep 2012, 14:00
foto
Rev.Moon, oprichter van de Universal Peace Federation, is tijdens het seminar van Ambassadors for Peace herdacht.


17 leiders van politieke, geestelijke, culturele kunstbevorderende organisaties hebben tijdens een seminar van de Ambassadors for Peace in Hotel Krasnapolsky hun trouw benadrukt aan beginselen die een Goddelijke omwenteling moeten brengen in Suriname en de wereldmaatschappij. De leiders behoren tot de stichting Universal Peace Federation Suriname, onderdeel van de Universal Peace Federation die in 2005 is opgericht door Rev. Moon. Moon is zondag 2 september overleden en is op deze vergadering herdacht.

De rode draad tijdens de bijeenkomst gisteren was, dat geluk in de samenleving alleen komt door God op de eerste plaats te zetten, het belang van anderen te dienen voor het eigen belang, vergeving en verzoening te bevorderen, evenals trouw in het huwelijksleven.
“De essentie van de boodschap van Moon was dat geluk niet komt door egoïsme, verdeeldheid, wraakneming of leven zonder waardering voor de Schepper”, benadrukt Denny Ristie, secretaris-generaal van de organisatie.

Ambassadors For Peace menen dat deze boodschap niet altijd juist is weergegeven en zij beijveren zich ervoor dit wel te doen. Zij zijn van mening dat deze beginselen universeel, en in elke religie terug te vinden zijn. De organisatie heeft in 192 landen Ambassadors for Peace aangesteld die het op zich hebben genomen deze Goddelijke beginselen uit te dragen. In Suriname zijn 92 ambassadeurs voor vrede aangesteld die uit alle religies en geledingen van de maatschappij komen.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May