Jeugdigen trots op certificaat voetbaltrainingskamp
08 Sep 2012, 17:00
foto
Deelnemers en organisatoren van het jeugdvoetbal trainingskamp.


67 jeugdige deelnemers hebben het vijfdaagse jeugdvoetbal trainingskamp van stichting Bolo en SV Perkash vrijdag succesvol afgesloten. Zij ontvingen een certificaat. Elke jeugdige onder 11 jaar kreeg ook een voetbal.

Letitia Vriesde, voorzitter van de Stichting Letitia Vriesde Sportpromotion en de Surinaamse Atletiek Bond, gaf aan te allen tijde haar bijdrage te willen leveren om de jeugd te stimuleren aan sport te doen.
Henk Doest van ‘De Voetbalschool van Suriname’ die de leiding had van dit trainingsprogramma riep de ouders op met hetzelfde enthousiasme hun kinderen te stimuleren om verder te trainen. Hij heeft veel talenten in deze groep gezien.

Blijven stimuleren
Parlementariër, Asiskumar Gajadien feliciteerde namens de ouders de organisatoren met deze geslaagde activiteit. Hij vroeg Doest zo door te gaan om vanuit de basis een bijdrage te leveren aan de voetbalsport. Hij memoreerde dat Doest ook een presentatie in het parlement heeft gehouden voor de vaste commissie van Sport- en Jeugdzaken maar als beleidspunt niet veel vanuit het ministerie te zien.

Buurtbewoner en adviseur van Stichting Bolo, Jules Ajodhia ziet graag dat S.V. Perkash die ooit Concacaf semi-kampioenschap was, weer kan herleven op dat niveau. Hij benadrukte dat Perkash moet bestaan uit spelers van de buurt.
De besturen van Stichting Bolo en S.V. Perkash, onder leiding van Brada Sarabdjitsingh en Ruben Peiter mochten hierna de felicitaties in ontvangst van de trotse ouders en andere buurtbewoners. De organisatoren dankten de sponsoren, waarbij ook bij deze afsluiting twee sets voetbaltenues werd geschonken Feroz Abdoelaziz, die een donatie kreeg van zijn vrienden uit Nederland.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May