Politie spoort schietgrage Anthony P. op
02 Sep 2012, 14:10
foto


De politie van Geyersvlijt spoort Anthony P. op die vandaag heeft geschoten op een man aan de Blauwdasstraat. De kogel ging dwars door het been van het slachtoffer en verwondde ook zijn stiefdochter. Het meisje werd in haar voet geraakt. Beide personen moesten voor behandeling naar de Spoedeisende Hulp.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat het slachtoffer met zijn vriendin zaterdagavond in een discotheek was. A.P. zou de vriendin, met wie hij samen op school heeft gezeten, hebben lastig gevallen en er ontstond een woordenwisseling tussen hen. De security van de discotheek heeft de mannen van de plek verwijderd.

"Vanmorgen is A.P. met twee vrienden naar de woning geweest van het slachtoffer. Daar werd aan een bewoonster van het huis naar hem gevraagd. Toen de man naar buiten kwam, is er gelijk op hem geschoten", zegt Naarden. De politiewoordvoerder benadrukt dat dit gedrag niet getolereerd kan worden. "Wij weten wie de verdachte is en het is een kwestie van tijd om hem op te sporen. Je kan niet gewapend naar het huis van de persoon gaan en hem neerknallen", stelt Naarden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May