Lezen opent de deur naar ontwikkeling
27 Aug 2012, 10:00
foto


Kinderen en ouders kunnen op 1 september hun hart ophalen met de boekenmarkt van Stichting Projecten. Surinaamse kinderboeken die de afgelopen 12 jaar zijn uitgegeven, worden met fikse kortingen verkocht.

Stichting Projecten zet zich al jaren in om lezen tot een plezierige activiteit voor kinderen te maken. Ze moedigt opvoeders aan om kinderen vaker voor te lezen en om creatieve activiteiten met boeken te ontplooien. “Kinderen moeten het leesplezier ervaren, zodat ze later zelf een boek pakken om te lezen.” Lezen betekent immers méér weten! Lezen stimuleert de fantasie, de creativiteit, de taal- en denkontwikkeling! Lezen opent de deur naar ontwikkeling!

Het doel van de boekenmarkt is om ouders in de gelegenheid te stellen om kinderboeken te kopen, waarmee de kinderen hun vakantietijd kunnen doorbrengen. Wie de boeken ‘Het boek van Sam en Kim’, ‘Dyompo’s reis om de wereld’, ‘Roy kan drijven’, ‘De grote en kleine hengelaar’ en ‘Boomkikker zingt’, nog niet in zijn collectie heeft, krijgt op 1 september de kans dat tegen gereduceerde prijzen aan te schaffen.
Er zijn ook kinderboeken voor de aller jongsten en voor kinderen van de bovenbouw.

De boekenverkoop wordt gehouden op het terrein van Stichting Projecten aan de dokter Sophie Redmondstraat.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May