119 peuters van 'De Papegaaitjes' ontvangen diploma
21 Aug 2012, 04:00
foto
De 'Papegaaitjes' amuseren zich tijdens de feestelijke uitreiking van de certificaten.


119 van de 190 peuters van de peuterschool 'De Papegaaitjes' hebben hun eerste diploma behaald. Zij ontvingen een certificaat van de school. Vijf kinderen zijn uitgeroepen tot 'best geslaagde'. "Uit elke klas hebben wij één kind gekozen, dat bijzonder flink was en kon uitleggen hoe dat komt", vertelt directeur Sherida Doorstam aan Starnieuws.

De peuters die vier jaar zijn, hebben een certificaat ontvangen. "Niet iedereen is schoolrijp. Wij hebben ook driejarigen die al zover zijn, ingeschreven voor de kleuterschool", legt Doorstam uit. Op de peuterschool zitten er ook kinderen die nog geen drie jaar zijn.

De peuters hebben in feestelijke sfeer hun diploma van de school ontvangen, vrijdag. "Als attractie hadden wij Kimmy's land, Damaru en Enver. De kinderen hebben flink genoten", vertelt Doorstam. De peuterschool voert het gehele jaar door projecten uit waarbij kinderen naar plekken gaan wat ze geleerd hebben in de praktijk in werking te zien.

Het bezoek aan de Finabank heeft veel indruk gemaakt op de kinderen. Zij hebben op school uitvoerig geleerd over geld en hoe een bank werkt. De vijf best geslaagde kinderen hebben elk SRD 100 gekregen op hun spaarbankboekje van de Finabank.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May