Periskia Laing, Miss Supranational Suriname 2012
12 Aug 2012, 01:00
foto
Periskia Laing, Miss Supranational Suriname 2012


Periskia Laing (20) is zaterdagavond gekroond tot Miss Supranational Suriname 2012. Zij sleepte ook de subtitels in de wacht: Miss Photogenic en Best in Bikini. Laing zegt aan Starnieuws dat ze erg blij en opgelucht is dat de verkiezing voorbij is. Zij vond het niet moeilijk omdat de training naar dit evenement toe, bijzonder goed was.

Ook de organisatie, Tropical Beauties Suriname, is tevreden over de show. Het publiek heeft genoten van de avond in de Ballroom van Hotel Torarica. Miss Tourism Suriname 2012 is geworden Gloria Naarendorp. Deborah Ravenberg is de 1st runner-up. De titel van Miss Congeniality is gegaan naar Gloria Naarendorp, de People's Choice is voor Debora Ravenberg en de Cyberchoice Award ging naar Omaira Toelsie.

Aan de verkiezing deden mee: Debora Ravenberg, Cindy Edwards, Periskia Laing, Tattiana Rosric, Omaira Toelsie en Gloria Naarendorp. De jury bestond uit zes personen en stond onder leiding van Diego Lapar. De overige juryleden waren: robin Lieuw Choi, Namita Ajodhia, Monique Breeveld, Joan Dogojo en Debora Kamidi. Laing zal meedoen aan de verkiezing van Miss Supranatural in Polen op 15 september.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May