Brahma Kumaris legt doel organisatie uit aan Moestadja
06 Aug 2012, 23:00
foto
Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken en Usha Naik van het Brahma Kumaris hoofdkwartier in India. (Foto: Binnenlandse Zaken)


Een delegatie van de spirituele organisatie Brahma Kumaris bracht vandaag een beleefdheidsbezoek aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (BiZa). De minister sprak met delegatieleider Usha Naik over het doel en de betekenis van de organisatie.

De Brahma Kumaris zijn in 120 landen actief vanuit meer dan 9000 centra. Door het beoefenen van Raja Yoga, een eenvoudige vorm van meditatie willen zij mensen helpen hun goedheid te herontdekken en vrede en harmonie in de wereld bewerkstelligen. De organisatie ontplooit daarom verschillende internationale en gemeenschapsprojecten. In Suriname is zij actief te Welgelegen, Leiding 11, Paramaribo noord, Commewijne en Saramacca.

Naik is al 30 jaar verbonden aan deze organisatie en woont in Pandav Bhavan, India, waar ook het hoofdkwartier van de Brahma Kumaris is gevestigd. Zij is bezig met een rondreis in de regio, waar zij 30 dagen zal doorbrengen. Morgen vertrekt zij uit Suriname en gaat naar Guyana. Zij zal ook beleefdheidsbezoeken brengen aan vicepresident Robert Ameerali en minister Shirley Sitaldin van Onderwijs en Volksontwikkeling.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May