Leerlingen krijgen schoolpakketten van Lionsclub Kwatta
06 Aug 2012, 21:30
foto
Leerlingen van OS II Welgelegen ontvangen een schoolpakket van Lionsclub Kwatta. (Foto: Lions)


De Lionsclub Kwatta verdeelt ook dit jaar op basisscholen te Kwatta schoolpakketten. Alle scholen die vallen binnen de cluster Kwatta zullen deze pakketten krijgen die bestemd zijn voor behoeftige leerlingen en kinderen die goede prestaties leveren.

Als eerste zijn vijftien leerlingen van de Openbare school Welgelegen II vandaag blij gemaakt met een starterspakket bestaande uit schooluniformen, pennen, schriften, huiswerkboekjes, tekengerei en dergelijke in een stevige rugtas. De ouders van deze leerlingen hoeven zich de eerste maanden dus niet druk te maken over aanschaf van deze basisschoolbehoeften, verklaart lid van de club, Raj Jadnanansing de gift.

“De fondsen om dit project uit te voeren, verzamelt de club door fundraising, zoals Duck Curry competities, verkoop van de Devali-broden, goederenloterijen en cook-outs. Belangrijk zijn ook de sponsorgelden. "Zonder de hulp van de gemeenschap kunnen wij de projecten niet uitvoeren", benadrukt de Lions. 15 augustus zal de club aan de best geslaagde leerlingen van cluster Kwatta ook op een leuke avond trakteren waarbij zij diverse prijzen zullen krijgen”, stelt Jadnanansing in het vooruitzicht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May