Internationaal crickettoernooi afgebroken wegens regen
02 Aug 2012, 19:30
foto


Het Internationale crickettoernooi voor junioren onder 19 jaar (U-19) is afgelast. De aanhoudende regens maken het niet mogelijk om het toernooi voort te zetten. Na overleg tussen de Surinaamse Cricketbond en de internationale organisatie is vandaag besloten om het toernooi af te breken.

De openingswedstrijd werd op 31 juli ook afgebroken omdat het enorm had geregend. Daarna kon geen enkele wedstrijd meer gespeeld worden. Voorzitter Radj Narain zegt aan Starnieuws dat het jammer is, maar de organisatie heeft geen andere keus. Aanvankelijk zou dit kwalificatietoernooi voor de eindronde van de Americas, in het district Nickerie worden afgewerkt. Door de aanhoudende regens is besloten deze kampioenschappen te houden in Paramaribo. Ironisch genoeg is het nu juist mooi weer in Nickerie.

Argentinië, Bahama's, Belize, Cayman Island en Suriname, deden mee aan het toernooi. Narain zegt dat het programma aangepast is. Morgen krijgen de buitenlandse gasten een toer aangeboden. Zaterdag is er nog een gezellig samenzijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May