Wangsabesari getroffen door heengaan partijtopper Ganpat
31 Jul 2012, 06:00
foto


Assembleelid en de trekker van KTPI-Nieuwe Stijl, Oesman Wangsabesari, is geschokt door het heengaan van onderinspecteur van politie Anielkoemar Ganpat. Hij was aan het sporten met collega's op de Trimbaan gistermiddag, werd onwel en gaf ter plekke de geest. "Hij was bijzonder actief in de partij en ik heb hem zondag nog uitgebreid gesproken", zegt Wangsabesari aan Starnieuws.

Wangsabesari heeft gisteren zijn deelneming betuigt aan de echtgenote en familie van Ganpat. "Wij hadden zulke grote plannen. Wij zijn bezig de partij een nationaal karakter te geven. Aniel was een grote trekker in ressort Abrabroki", vertelt de politicus. Hij merkt op dat op zulke momenten weer blijkt dat je van de ene op het andere moment er niet meer bent op deze wereld.

KTPI-Nieuwe Stijl zal de familie ondersteunen bij dit smartelijke verlies. Er is een goede band opgebouwd met familie Ganpat. Wangsabesari zegt dat er reeds overeenstemming was om Ganpat op te nemen in het bestuur van de partij. "Een groot verlies voor het Korps Politie Suriname en voor ons als partij", verzucht Wangsabesari.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May