Bouw politiestation Coronie begonnen
26 Jul 2012, 03:00
foto
Gewestelijk politiecommandant Benny Patterson en dc Harold Sijlbing onthullen het bordje op de plek waar het nieuwe politiebureau zal verrijzen.


De wens van district Coronie gaat eindelijk in vervulling. Het startsein voor de bouw van het nieuwe politiestation is gegeven. Districtscommissaris Harold Sijlbing zegt aan Starnieuws dat er geruime tijd behoefte bestaat aan een nieuw gebouw met een cellenhuis en andere voorzieningen. Deze droom wordt eindelijk vervuld.

De dc merkt op dat de taken van de politie gedurende de afgelopen jaren sterk uitgebreid zijn. “Hierdoor is aanpassing van de ruimte dringend nodig om de bevolking een effectieve dienstverlening te kunnen garanderen”, deelt Sijlbing mee. Bij de plechtigheid spraken zowel de gewestelijk politiecommandant Benny Patterson als dc Sijlbing de wens uit dat de werkzaamheden een vlot verloop zullen hebben. Het nieuwe bureau komt aan de Voorstraat te Totness.

Parlementariër Remie Tarnadi (NDP/Mega Combinatie) is blij met deze stap. “We zijn een district met open grenzen en de politie heeft een zware taak te vervullen. Goede werkruimte met alle faciliteiten is zeer belangrijk”, stelt Tarnadi.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May