Transvaal en Inter Moengotapoe delen punten
14 Jul 2012, 04:00

Transvaal en Inter Moengotapoe hebben het op een akkoordje gegooid vrijdagavond bij de voortzetting van de SVB Digicel hoofdklasse competitie. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (1-1).

De wedstrijd werd in het André Kamperveen stadion gespeeld. Inter Moengotapoe kwam heel vroeg, gelijk na de afstap op een 1-0 voorsprong, dankzij een fout in de verdediging van Transvaal. Dit werd ook de ruststand.

Ook in de tweede helft bleef de ploeg van Transvaal de wedstrijd domineren maar de kansen die werden geschapen, werden niet benut. Na ongeveer een half uur spelen in de tweede helft gelukte het Transvaal, de gelijkmaker te scoren.
Hierna kreeg Transvaal nog enkele kansen om de drie punten te pakken, maar de aanvallers vergaten te scoren, waardoor de wedstrijd tot het einde bleef op 1-1. Ondanks dit gelijkspel, blijft Inter Moengotapoe kans maken op het semikampioenschap. De publieke belangstelling voor deze wedstrijd was redelijk.