Regionale Ontwikkeling stelt missie en visie vast
13 Jul 2012, 20:00
foto
Reina Kolf-Telgt is aangetrokken voor worshop 'visie en missie'. Minister Stanley Betterson aan het woord. (Foto: Ramon Keijzer/voorlichting RO)


Het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) vindt het belangrijk om te weten welke richting het departement op zal gaan. Daarom is er gewerkt aan het formuleren van de visie en missie van RO. Er is donderdag en vrijdag een workshop gehouden hiervoor.

Minister Stanley Betterson zegt dat het woord 'ontwikkeling' voor vele interpretaties vatbaar is. Heel belangrijk is ook dat de burgers ervan bewust gemaakt moeten worden dat zij deel zijn van de ontwikkeling en niet de overheid alleen daarvoor voor de verantwoordelijk is. "Ook moeten we ons realiseren dat niet alles wat wij willen dat wij dat ook kunnen krijgen", zei hij.

Reina Kolf-Telgt is aangetrokken om het proces te begeleiden, zegt RO. Ongeveer veertig personen, onder wie de directeur, onderdirecteuren, afdelingshoofden, beleidsmedewerkers en beleidsadviseurs van het ministerie, alsook districtscommissarissen, vertegenwoordigers van DLGP, FOB en IBAS participeerden aan de workshop.

Na heftige, maar vruchtbare discussies in gemoedelijke sfeer, zijn de visie, missie en kernwaarden vastgesteld. Verder zal de strategie worden bepaald hoe invulling te geven aan de geformuleerde visie en missie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May