Het terugroepen van Pokie en Ajaiso (aangeboden)
10 Jul 2012, 02:00
foto


Na de verkiezingen van 25 mei 2010 kwam de BEP op 4 van de 7 zetels van de toenmalige A Combinatie. Reeds bij de voorbesprekingen om te komen tot een samenwerking met andere politieke partijen, was het al overduidelijk
dat er iets fundamenteel mis was met de handelingen van bepaalde figuren binnen de partij.

Het besluit van de partij om uit A Combinatie te stappen werd genegeerd door Diko en Co. Voorts was ook de chantage van opportunisten omtrent de benoeming van de minister van Regionale Ontwikkeling in het voordeel van Diko. Inmiddels is het geen publieksgeheim meer dat Diko een puinhoop heeft gemaakt van het ministerie. Vele pogingen zijn ondernomen om na te gaan wat de redenen kunnen zijn van de handelingen van Diko en Co. Niets mocht baten. Elke dag had men weer een andere rede.

Dat BEP gedurfd heeft om af te rekenen met gelukzoekers en verraders is zonder meer te waarderen. De statuten moeten aangepast worden opdat infiltranten zoals Diko, Adjako, Ajaiso, Poki en anderen geen belangrijke rol meer moeten kunnen vervullen in de partij. Dat ABOP, die zich heeft ontpopt als een ware vijand van de BEP, voordeel hieruit trekt, maakt op dit moment niets uit. BEP mag nooit verraad binnen de partij belonen. BEP toont haar ware democratische aard.

Voor toekomstige verraders, infiltranten en gelukzoekers moet het een serieuze waarschuwing zijn. We will get you. De verkiezingen van 2015 -misschien eerder zelfs- zal een verkiezing zijn van visie, normen, waarde en daadwerkelijke ontwikkeling tegenover criminele attitude, chaotische besturen van het land en militarisering van het overheidsapparaat. Ons achterban en het volk van Suriname mogen altijd op de BEP rekenen. Wij zullen geen hebie's en konu's nalaten voor de komende generaties.

BEP- Buitenland

Michael Noordzee
Carlo Libretto
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May