Excelsior pakt drie punten bij WBC
07 Jul 2012, 04:30

Het is Excelsior gelukt om de drie kostbare punten weg te plukken bij WBC, vrijdag bij de voortzetting van de SVB Digicel Hoofdklasse competitie. Na een ruststand van 0-0, won Excelsior de ontmoeting met 2-1. Een beter gemotiveerd team van Excelsior wist vanaf het begin van de ontmoeting, WBC onder druk te zetten.

Excelsior wist in de eerste helft, de opgelegde kansen niet te benutten. In de tweede helft kregen we hetzelfde beeld te zien, een beter gemotiveerd team van Excelsior. Het harde zwoegen werd dan ook met een doelpunt beloond. WBC werd wakker na dit doelpunt van Excelsior en kwam daarna beter voor de dag, waardoor de gelijkmaker (1-1) niet wegbleef.

Door gehaast te spelen heeft WBC de wedstrijd niet genoeg naar zich toe kunnen trekken. Toen velen zich opmaakten voor een gelijkspel, wist Excelsior toch nog de overwinning naar zich toe te trekken. De wedstrijd werd in het André Kamperveenstadion gespeeld.