Bouva: Natuurkunde examen niet uitgelekt
04 Jul 2012, 00:00
foto
Assembleelid Melvin Bouva, lid van de vaste commissie van Onderwijs en Volksontwikkeling.


Assembleelid Melvin Bouva (Mega Combinatie/NDP), lid van de vaste commissie van Onderwijs en Volksontwikkeling, zegt dat het natuurkunde examen niet is uitgelekt. Nadat hij in Dagblad Suriname gelezen heeft dat de examens zouden zijn uitgelekt, heeft hij informatie hierover ingewonnen.

Bouva zegt aan Starnieuws dat enkele leerlingen van een middelbare school op het examen een hoger cijfer hadden gescoord dan tijdens het schoolonderzoek. Op grond hiervan werd er gesuggereerd dat het examen zou zijn uitgelekt. Na onderzoek blijkt dat dit niet het geval is.

"Ik ben op onderzoek uitgegaan, want zo een mededeling is ernstig", benadrukt Bouva. Hij is blij dat dit niet het geval blijkt te zijn. "Mij is verzekerd dat de scholieren, de ouders en de samenleving gerust kunnen zijn. Het examen is niet uitgelekt en hoeft het ook niet opnieuw gemaakt te worden", zegt Bouva. Hij vindt dat zo snel mogelijk duidelijkheid gebracht moet worden in deze situatie omdat er veel verwarring is ontstaan in de samenleving. Hij hoopt dat het ministerie vandaag duidelijke mededelingen hierover zal doen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May