Dc Sijlbing bezig met wegwerken achterstand Coronie
04 Jul 2012, 18:00
foto
DC Harold Sijlbing (links) oriënteert zich in het district. Uiterst rechts assembleelid Remi Tarnadi. Naast hem zijn collega Anton Paal.


Districtscommissaris Harold Sijlbing van Coronie is bezig om de problemen waarmee het 'kokosdistrict' kampt in kaart te brengen. Samen met parlementariër Remi Tarnadi (Megacombinatie/NDP) heeft de dc een bezoek gebracht aan de bewoners van Ingikondre. Dit gebied is nog niet aangesloten op het waterleidingnet.

Sijlbing heeft de bewoners gevraagd om hun administratieve zaken in orde te maken. De dc merkt tegenover Starnieuws op dat er met medewerking van de Dienst Watervoorziening van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen spoedig goed drinkwater beschikbaar gesteld zal worden. Volgens Sijlbing ligt het in de bedoeling om deze bewoners dit jaar nog te voorzien van drinkwater. Hetzelfde geldt ook voor het Coppenamegebied.

Daarnaast heeft de dc de scholieren van de Tata Colinschool in Coronie moed ingesproken en gemotiveerd naar de examens toe. De dc heeft oriëntatiegesprekken gevoerd en kennis gemaakt met personen met wie hij zal werken. Ook assembleelid Anton Paal (Mega Combinatie/Palu) vergezelde de dc. Zij zijn blij met de aanpak van Sijlbing.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May