Ambtenaren krijgen mogelijk 13e maand salaris
01 Jul 2012, 11:30
foto
Ramon Abrahams, ondervoorzitter NDP. (Foto: René Gompers)


Minister Ramon Abrahams tevens ondervoorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) kondigde een verrassing aan voor ambtenaren eind van het jaar. Hij merkte op dat er ruim 80 parastatale bedrijven zijn. Sommige maken grote winsten, andere kleine en andere lijden verlies. "Maar ze ontvangen zestien tot achttien maanden salaris, anderen zelfs meer. Ambtenaren krijgen geen dertiende maand. Wij zullen kijken wat wij doen in december 2012", zei Abrahams zaterdagavond bij 25 jaar NDP.

Abrahams zei dat de ambtenaren SRD 100 kregen voor een kerstpakket in 2010. Dit bedrag is verhoogd vorig jaar. Dit jaar zal de verrassing veel groter zijn. Hij haalde aan dat aov en kinderbijslag verhoogd zijn. Schoolgeld voor kinderen wordt afgeschaft. Abrahams verzekerde president Desi Bouterse en het publiek dat de beloften waargemaakt zullen worden. "Niets staat ons meer in de weg. De huizen zullen komen, de bruggen, de High Way naar Zanderij, de nieuwe markt. De komende zes maanden en twee jaar zullen er niet eens genoeg arbeiders zijn. We gaan een gouden toekomst tegemoet", zei Abrahams gisteravond op de partijbijeenkomst op Leiding XI A.

De NDP-topper deelde mee dat partijcentrum Ocer compleet omgebouwd wordt tot een modern centrum. Er zal een mega-bijeenkomst in het moderne partijcentrum gehouden worden eind december. 25 jaar NDP zal dan groots worden afgesloten, kondigde Abrahams aan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May