Leger des Heils zoekt fondsen voor projecten
28 Jun 2012, 22:00
foto


Het Leger des Heils wil het kindertehuis Ramoth verder renoveren en een beter beheer en exploitatie van het tehuis. Ook de renovatie van het Emma bejaardentehuis die in de laatste fase is, wil hij afronden. Ten einde gelden voor deze initiatieven te genereren, houdt het Leger des Heils een Keti Koti Cook out en braderie.

Deze fundraisingsactiviteit wordt op zaterdag gehouden op het terrein van het kerkgebouw op de hoek van de Henck Arronstraat en Letitia Vriesdelaan. De sociaal-maatschappelijke activiteiten van het Leger des Heils strekken zich uit naar Pontbuiten en Nieuw Nickerie waar er aan naschoolse opvang, huiswerkbegeleiding, jeugd computerclub en kooklessen wordt gedaan. De organisatie wil haar Sociaal Centrum dat voornamelijk dakloze vrouwen opvangt omvormen tot een volwaardig doorgangshuis. Het centrum moet vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld en hun eventuele kinderen onderdak bieden.

Op de cook out en braderie die wordt gehouden aan de vooravond van de herdenking van 149 jaar afschaffing van de slavernij zullen behalve maaltijden en lekkernijen ook boeken en kleren te koop zijn.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May