Sasur en Rasonic radio en tv sluiten licentieovereenkomsten
26 Jun 2012, 19:20
foto
Sasur en Rasonic sluiten licentieovereenkomsten. Directeur Roy Soekha tekent de overeenkomst. Prim Ramlal, voorzitter van Sasur kijkt toe.


Stichting Auteursrechten Suriname (Sasur) en Rasonic radio en televisie in Nickerie hebben vandaag drie langlopende licentieovereenkomsten met elkaar gesloten. Dit betekent dat Rasonic legaal het repertoire van Sasur mag gebruiken in de uitzendingen.

Prim Ramlal, voorzitter van Sasur, zegt aan Starnieuws dat al een tijdje gesprekken gevoerd werden met de directie. Vanmiddag is de overeenkomst getekend met directeur Roy Soekha van Radio en televisie Rasonic. Dit gebeurde in Nickerie op het kantoor van Rasonic. Het bedrijf heeft twee radio frequenties en een televisiezender.

Sasur is blij met deze overeenkomst. Zonder bedragen te noemen, zegt Ramlal dat de overeenkomsten naar tevredenheid van beide partijen zijn gesloten. Rasonic is het eerste omroepbedrijf in Nickerie dat een licentie heeft voor het gebruik van het repertoire. Ook in Paramaribo zijn er overeenkomsten, maar op verzoek van de bedrijven, wil Ramlal hier nu niet op ingaan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May