Transvaal wint eindelijk van Robinhood
24 Jun 2012, 22:40

In een goed bezette Robinhood stadion, won de ploeg van Transvaal, zondagmiddag met 1-0 van Robinhood. Dit is de tweede nederlaag voor
Robinhood in de SVB Digicel hoofdklasse competitie. Eerder werd verloren van Kamel Dewaker.

Transvaal nam reeds vroeg in deze ontmoeting een 1-0 voorsprong die de ploeg tot het einde van de wedstrijd zou behouden, ondanks de kansen die de rood-groene formatie in beide helften kreeg.
Transvaal heeft een heel goede tactische wedstrijd gespeeld. De wedstrijd werd vaak voor onnodige zaken stopgezet. Moreo Brewster, assistent trainer van Transvaal, mocht van de arbiter niet meer op de trainersbank zitten. Brewster was het vaak niet eens met de beslissing en van de arbiter.

Rode kaarten
Door het verlies van Robinhood is het kampioensfeest nog even in de ijskast gestopt. Ondanks het verlies van Robinhood blijft de club met 12 punten verschil de lijst aanvoeren. De wedstrijd werd zeker voor tien minuten onderbroken door het gevecht van twee Robinhood spelers op de reserve bank. Beide spelers van Robinhood kregen de rode kaart van de arbiter