Drie getuigen gehoord in geruchtmakende zaak Tip-Top
22 Jun 2012, 00:30
foto


De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht in de zaak waarbij een werknemer zegt US$ 70.000, euro 5000 en een cheque in SRD kwijt te zijn geraakt. Deze enorme bedragen waren in een tas. Hij moest het geld vanuit de zaak Tip Top aan de Zonnebloemstraat naar de Royal Bank of Canada brengen om te storten.

De politie heeft drie getuigen gehoord die gezien hebben hoe de man met de pick-up op de middenberm van de Jagernath Lachmonstraat belandde en tegen een schutting tot stilstand kwam. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de man niet aanspreekbaar was. Er werd een ambulance ontboden en hij werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Ooggetuigen die gehoord zijn, verklaarden dat ze niemand hebben gezien die de man achtervolgde. Toen de man bijkwam verklaarde hij dat in de cabine van de pick-up een tas was met geld. Getuigen zeggen geen tas te hebben gezien. Gezien de grootte ervan, zou deze zijn opgevallen.

Naarden merkt op dat de man pas ruim twee maanden in dienst was van de zaak. Daarvoor heeft hij kleine bedragen gestort, waarbij steeds een ander voertuig achter hem aanreed. Deze keer was hij alleen op pad. De politie is nog bezig om klaarheid te brengen in deze zaak.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May