Doekhie ontzenuwt praatjes over 'beet bardame'
22 Jun 2012, 03:00
foto
Rashied Doekhie


Assembleelid Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) vindt dat hij zelf in de publiciteit moet treden over aanhoudende praatjes die verteld worden over hem. "Ik ben niet in mijn geslachtsdeel gebeten door een bardame. Het gaat om iemand die in een bar aan de Doekhieweg in Nickerie onenigheid kreeg. Maar het gaat niet om Doekhie", zegt de politicus aan Starnieuws.

Hij vindt het nodig om over deze kwestie openlijk te praten, want "mijn vrouw, kinderen en andere familieleden worden te kijk gezet met de praatjes. Mensen houden van sensatie en vertellen de wildste verhalen. Ik weet dat ik populair ben, maar ik wist niet dat mijn geslachtsorgaan ook zo populair is dat mensen, vooral mannen erover praten", zegt Doekhie.

De politicus hoopt dat mensen nu genoeg weten over deze zaak en niet doorgaan met het vertellen van de wildste verhalen. Hij vindt het erg dat dit soort verhalen breed uitgemeten worden in de media. Doekhie zegt dat hij zich persoonlijk niet stoort aan deze verhalen, maar hij vindt het erg als zijn kinderen erbij betrokken worden en uitgelachen worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May