Mast SRS ernstig beschadigd; overdag plan b inzetten
21 Jun 2012, 00:15
foto
Een deel van de mast van de SRS is afgebroken. (Foto: Ramon Keijzer)


De mast van staatsradio SRS is ernstig beschadigd. Een groot deel van de mast is naar beneden gedonderd tijdens de rukwind. Guno Ravenberg van het managementteam zegt aan Starnieuws dat gelukkig de mast op het veld terechtgekomen is, anders waren de gebouwen ook beschadigd. In de ochtend zal er alles aan gedaan worden om de radio weer in de lucht te krijgen.

Radio Zon heeft ook schade aan de mast. Dit radiostation is ook uit de lucht. Radio
Immanuel FM zendt ook uit via de mast van SRS en is ook uitgeschakeld. Patrick Neuve van het radiostation deelt Starnieuws mee dat de uitzending via Internet www.immanuelsr.com normaal te volgen is.

Meteoroloog Truus Warsodikromo zegt aan Starnieuws dat de wind is gaan liggen, maar er is nog alertheid geboden, zolang de storm op zee nog invloed heeft op het luchtruim van Suriname. Zij merkt op dat de server van de Meteorologische Dienst in Paramaribo ook uitgevallen is. Hoewel de dienst doorwerkt, kan op de website geen informatie worden bijgewerkt. Zij houdt contact met Starnieuws en andere media die nog in de lucht zijn om informatie door te geven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May