Ambitieus plan DHL Express verkort levertijd regio
18 Jun 2012, 18:00
foto


De Verenigde Staten (VS), Mexico, Centraal en Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied zijn deel van het ambitieus programma van DHL Express waarbij de levertijd drastisch is ingekort. 's Werelds grootste internationale expeditiebedrijf heeft sinds 15 mei een nieuwe dagelijkse vlucht ingelast.

Met de nieuwe vlucht speelt DHL Express in op de groeiende vraag voor de internationale scheepvaart in de regio. Het bedrijf maakt een snellere service mogelijk tussen de Verenigde Staten, Europa, het Caribisch Gebied en Zuid-Amerika. Hij stelt klanten in staat om efficiënter te concurreren. De nieuwe vlucht snijdt 24 tot 48 uur in de transittijd van klanten in Guyana en Suriname van en naar de VS. Zendingen die DHL Express in Guyana uiterlijk 15:00 uur en in Suriname 11:00 uur ontvangt, levert hij nu de volgende dag aan Zuid-Florida, Centraal Amerika, Colombia, Ecuador en Venezuela.

"Met deze nieuwe nacht vlucht naar de Verenigde Staten, hebben onze klanten het voordeel dat hun documenten en pakketten de volgende dag worden geleverd in Zuid-Florida, Trinidad, Barbados, Grenada, St. Vincent en St. Lucia. Ze hebben ook een 48-uurs service naar Europa en de rest van de VS en Zuid-Amerika”, zegt Rob Brown, DHL Express manager voor regio Caribisch Gebied. “De levertijden naar andere delen van de wereld zijn verminderd met een dag.”

Vleugels uitslaan
Het internationaal expeditiebedrijf is bezig zijn vleugels uit te slaan langs de handelsroutes tussen de VS, Mexico, Midden-en Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied. De vlucht, die begin mei begon, komt in Port of Spain-Trinidad, reist naar Georgetown- Guyana, Paramaribo- Suriname, en keert dan terug naar Port of Spain, waar zij aansluit bij de DHL-netwerk vluchten.

DHL Express heeft onlangs belangrijke investeringen gedaan om de klanten tegemoet te komen met nieuwe activiteiten en betere dienstverlening. Nieuwe, rechtstreekse vluchten naar Panama en Colombia hebben kortere transittijden voor deze landen en in heel Centraal- en Zuid-Amerika met ten minste een dag.

In maart kondigde DHL Express aan zijn Amerikaanse luchthavenfaciliteit op de Cincinnati / Northern Kentucky Airport uit te breiden om te voldoen aande toenemende vraag van internationale klanten. De investeringen bedroegen US 47 miljoen dollar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May