Fernald zal zich blijven inzetten voor de NPS
17 Jun 2012, 22:30
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland (links) en zijn tegenkandidaat Ivan Fernald zullen eensgezind werken aan de versteviging van de NPS. (Foto: René Gompers)


Ivan Fernald, de tegenkandidaat van de nieuwe voorzitter van de Nationale Partij Suriname Gregory Rusland, omhelsde hem vanmiddag in Grun Dyari. Dit ten overstaan van partijgenoten, na de verkiezingen. Fernald feliciteerde Rusland en zei dat hij zich zal blijven inzetten voor de partij.

Fernald bedankte eenieder die hem heeft ondersteund in zijn race naar het voorzitterschap die hij uiteindelijk niet gehaald heeft. Hij kreeg vier van de elf stemmen, waarbij de grootste afdeling Paramaribo hem heeft ondersteund. Hij merkte op dat hij met opgeheven hoofd in Grun Dyari, in het land en elders in de wereld kan rondlopen. Hij kan overal zijn gezicht laten zien, "want ik heb een oprechte strijd gestreden".

"Er is veel werk te doen binnen de NPS en ook daarbuiten. Er zijn vele uitdagingen voor het nieuwe bestuur", zei Fernald. Hij deelde mee dat hij in hart en nieren NPS'er is en de idealen van de partij zal blijven realiseren. Fernald heeft alle medewerking toegezegd aan het nieuwe bestuur onder leiding van Rusland.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May