Venetiaan hoopt dat principes NPS hoog gehouden worden
17 Jun 2012, 15:37
foto
Scheidende NPS-voorzitter Ronald Venetiaan


Scheidende voorzitter van de Nationale Partij Suriname, Ronald Venetiaan, zegt in zijn laatste toespraak dat hij hoopt dat de Almachtige de organisatie zal bijstaan opdat de principes van de partij steeds hoog in het vaandel gehouden worden. Dit is van voorzitter op voorzitter steeds overgedragen. Hij heeft de waarden en normen negentien jaar geleden rechtstreeks overgedragen gekregen van Henck Arron.

Venetiaan houdt een korte toespraak waarin hij dank uitbrengt aan iedereen die hem heeft bijgestaan als president en NPS-voorzitter om steeds goede keuzen te maken. Hij is blij dat hij nog op zijn 75ste jaar de voorzittershamer mag overdragen. Morgen wordt hij 76 en wil deze dag met zijn directe familie doorbrengen.

Nog voordat de verkiezing van de voorzitter plaatsvindt, feliciteert Venetiaan de winnaar omdat hij hierna niet meer aan het woord komt. Hij hoopt dat de partij de waarden en normen steeds hoog zal houden. Recht en rechtvaardigheid zijn de drijfveren van de partij. Nu zal de verkiezing plaatsvinden onder leiding van Franco Demon. Gregory Rusland heeft de grootste ondersteuning van de afdeling. Verwacht wordt dat hij gekozen zal worden. Zijn tegenkandidaat is Ivan Fernald.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May