Politiepost Burnside wordt gemoderniseerd
16 Jun 2012, 19:30
foto
Politiepost Burnside in district Coronie


De politiepost te Burnside in Coronie zal een modern gebouw krijgen met alle technische faciliteiten. Dit project is opgebracht op de begroting van 2013 van het ministerie van Justitie en Politie. Dit zegt minister Edward Belfort tijdens zijn bezoek aan dit district. De Burnside post is een belangrijk controlestation. Alle weggebruikers die vanuit Nickerie komen, worden gecontroleerd.

Waarnemend districtscommissaris van Coronie, Wedperkash Joeleomsingh, zegt dat het bezoek van de minister vruchtbaar is. Joeloemsingh heeft de opdracht om uit te zoeken aan wie het stuk terrein is, waarop de controlepost van Burnside gevestigd is. Het terrein is niet vrij. De dc benadrukt dat hij de komende week werk van zal maken, zodat het opzetten van het modern gebouw spoedig van start kan gaan.

“Coronie had geen politiewagen, omdat die gerepareerd moet worden. De minister heeft ervoor gezorgd dat er dezelfde dag nog een is gearriveerd in het district. Daarnaast krijgt de politie een compleet nieuw gebouw”, zegt Joeloemsingh. Er is nog niet afgesproken waar dit nieuwe gebouw zal komen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May