Beroving bestelbus King's Drankenpaleis was inside job
15 Jun 2012, 20:45
foto
Politiemannen bezig met onderzoek bij de Anjoemarabrug.


De beroving van de bestelwagen van een filiaal van King's Drankenpaleis te Papatam, dinsdagavond, was een inside job. Bij deze brute criminele daad werden SRD 21.250 en twee mobiele telefoons buitgemaakt. De politie van Albina heeft deze zaak opgehelderd.

A.R die als meerijder samen met een collega bestellingen op die bewuste avond moest leveren aan supermarkten op de weg naar Papatam, is na aan de tand te zijn gevoeld door de politie door de mand gevallen. Hij legde een volmondige bekentenis af.

Nog vier aanhoudingen
Vandaag zijn bij de opsporing van medeverdachten nog vier comparanten in beeld gebracht en aangehouden. Een vijfde verdachte met de bijnaam 'Pinokio', die voor bootvervoer zorgde van de bende naar Papatam, is eveneens ingerekend. Hij was niet lang geleden uit de gevangenis, waar hij een straf van zes maanden had uitgezeten.

Een van de verdachten, ene Boeroe, probeerde de politie om de tuin te leiden. Hij beweerde dat het geld verstopt was onder de Anjoemarabrug. Ter plekke aangekomen, bleek het verhaal niet te kloppen.
De verdachten zijn afkomstig van Albina en Marijkedorp. Ze zijn nu allemaal hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Het gestolen bedrag is nog niet achterhaald. Wel werd een klein deel bij de verdachten aangetroffen.

Isaak Poetisi
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May