NPS afdeling Saramacca stemt voor Rusland
15 Jun 2012, 19:00
foto
Kandidaat Gregory Rusland krijgt de steun van Saramacca.


De afdeling Saramacca van de Nationale Partij Suriname (NPS) steunt de voorzitterskandidaat Gregory Rusland. De vergadering is vanmiddag gehouden onder toeziend oog van een afvaardiging van het hoofd- en congresbestuur.

Alle vijf onderafdelingen hebben gestemd voor Rusland. Tegenkandidaat Ivan Fernald heeft geen stemmen gekregen. Carlo Tower van de onderafdeling Wayambo zegt aan Starnieuws dat de vergadering in een heel gemoedelijke sfeer heeft plaatsgevonden. "Het is gezellig en gemoedelijk aan toegaan. De vergadering had een vlot verloop", zegt hij. Saramacca had ook de kandidatuur van Rusland ondersteund.

Vandaag zal ook duidelijkheid komen binnen Commewijne, Sipaliwini en Paramaribo. De afdeling Paramaribo komt vanavond bijeen, waarbij de hamer wordt overgedragen aan het bestuur onder leiding van John van Coblijn. Daarna zal de machtigingsvergadering plaatsvinden waarbij de afdeling zal bepalen op welke kandidaat gestemd zal worden zondag. Beide kandidaten zijn afkomstig van deze afdeling.
Tot nu toe heeft Rusland de steun van vier afdelingen en Fernald drie, waaronder Sipaliwini, waar de machtiging nog moet worden afgegeven.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May