SRD 21.250 buitgemaakt uit bestelbus King's Drankenpaleis
14 Jun 2012, 00:00
foto
Filiaal Kings Drankenpaleis te Albina.


De twee rovers die de bestelwagen van een filiaal van King's drankenpaleis te Papatam beroofden, hebben SRD 21.250 en twee mobiele telefoons buitgemaakt.
Deze brute roofoverval vond dinsdagavond plaats. De criminelen hebben de lading bestaande uit alcoholhoudende dranken en bier onaangeroerd gelaten.


"We zagen in de verte twee mannen bladeren plukken langs de weg", vertelt Alexandro Renfrum aan Starnieuws. Hij was de meerijder. Ze moesten nog slechts een de laatste supermarkt bij Papatam aandoen. "Aangekomen bij de twee containers trokken de mannen panty's over het hoofd en met een scheldkanonnade dwongen ze ons tot stoppen", zegt de jongeman. Een van de daders was gewapend met een jachtgeweer met ingekorte loop. Hij kreeg een slag in de nek, terwijl zijn collega een neusbeenfractuur aan overhield.

"Ik heb mijn medewerkers sinds vijf jaar verboden om na vijf uur in de middag de weg naar Papatam aan te doen", zegt filiaalhouder Nasir Moekiran. Hij fungeert al twaalf jaren in deze functie. Ook is als regel gesteld dat na levering in het Albina centrum men de opbrengst eerst naar binnen moet brengen en zich slechts met de lading op de weg te begeven. Als voorzorgsmaatregel zijn er al twee weken geen leveringen gedaan aan de tweede supermarkt van Papatam. "Vijf jaar terug zijn we beroofd te Papatam." Moekiran zegt dat in het verleden assistentie werd gevraagd om ernaartoe te gaan.

Isaak Poetisi
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May