Brazilië helpt energieproblemen Alcoa oplossen
07 Jun 2012, 06:00
foto


De topman van Alcoa, Klaus Kleinfel, heeft de president van Brazilië, Dilma Rousseff een bezoek gebracht om de vijftig jaar lange relatie met het land verder uit te bouwen. Rousseff heeft aangegeven dat de regering de hoogste prioriteit zal geven aan Alcoa om de energie uitdagingen van het bedrijf te helpen oplossen.

Hiermee kan Alcoa zijn concurrentiepositie verder verbeteren op de markt en daarmee de continuïteit van de operaties garanderen. De Alcoa operaties in Brazilië houden regelmatig gesprekken met de regering om de gang van zaken te bespreken.
Bij dit bezoek was verder aanwezig de CEO van Latin America & Caribbean, Frank Feder en de president van Latin America & Caribbean, Marcos Ramos.

De Alcoa operatie in Suriname valt onder beheer van de Latin America & Caribbean. Klaus Kleinfeld heeft in juni 2011 ook een bezoek gebracht aan Suriname en aan president Desi Bouterse.
De voormalige directeur van Suralco, Peter De Wit is per maart dit jaar opgestapt. Het is nog onduidelijk wie zijn positie zal overnemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May