JCI Suriname verdiept eigen kennis en gedenkt tehuizen
03 Jun 2012, 04:00
foto
JCI president Marciano Lie A Young overhandigt de beker aan JCI Syma. (Foto: Raoul Lith)


Om de kennis van de leden van JCI Suriname op te vijzelen, wordt er een jaarlijks terugkerende quiz gehouden. Voor de vierde keer werd deze quiz vrijdag gehouden. De organisatie lag in handen van JCI Syma. De zes afdelingen van JCI mochten tonen hoeveel ze weten over de organisatie.

De quiz is uniek voor de JCI en wordt alleen in Suriname georganiseerd, vertelt Carolyn Gerling van JCI Syma. De quiz heeft ook een sociaal karakter, waarbij elke afdeling een sociale instelling vertegenwoordigde. Kindertehuis Odoniti (Gods gift), Kinderhuis Elim in de Heer, Matoekoe, Christoforus Internaat, Kinderhuis Koesikwarano kregen elk een goederenpakket en een cheque.

De winnaar van de quiz, de organiserende afdeling, JCI Syma, vertegenwoordigde De Rode Roos, die de winnende prijs van SRD 2200 en een goederenpakket overhandigd kreeg.
Marciano Lie A Young, president van JCI Suriname, zegt dat leden van JCI veel leren uit de quiz, en hun kennis over de organisatie hiermee verbreden. Hij is blij dat diverse sociale instellingen iets teruggekregen hebben door deze activiteit.

Raoul Lith
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May