DR Nickerie feliciteert Suriname met ACP/EU uitslag
30 May 2012, 16:45
foto


De districtsraad van Nickerie reageert blij op het nieuws dat de vergadering van het EU/ACP parlement toch nog in Suriname wordt gehouden in november. “Toen wij tijdens een schorsing van onze reguliere vergadering via Starnieuws het nieuws vernamen, was er meteen een feeststemming onder ons. Een echt feestje kunnen we niet hebben, omdat er veel werk is te doen. Wel feliciteren wij eenieder die hard hiervoor heeft gewerkt, de regering en de totale Surinaamse gemeenschap met dit resultaat”, zegt dr-lid Guido van der Kooye.

Van de Kooye zegt er op te willen wijzen dat het Surinaamse belang heeft gezegevierd en dat daarom dit nieuws belangrijk is. “Beter nieuws kan er voor het land op dit moment niet zijn. Het is ook een boodschap voor degenen die anders hadden gehoopt dat de Europese Unie niet alleen uit Nederland bestaat.

Het dr-lid uit Nickerie zegt dat het net zo een belangrijk nieuws is te vernemen dat de ACP-landen, (Afrikaanse, Caribische en Pacifische Staten) Suriname in deze kwestie volop hebben ondersteund.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May