Marco Balgobind laat leven bij verkeersongeval Nickerie
27 May 2012, 22:45
foto


Marco Balgobind (24) heeft het verkeersongeval te Waldeck, bij de S-bocht van de Graderweg, niet overleefd. De bromfietser was op slag dood. Hij kwam vanuit Waldeck en ging naar huis, naar de Van Pettenpolder. Dit bevestigt politie-inspecteur Ernst Pelswijk tegenover Starnieuws.

Balgobind kwam vanavond in botsing met een bromfietser die uit tegengestelde richting kwam. Op deze bromfiets zaten twee jongemannen. Die zijn gewond en zijn afgevoerd naar het dokter. L. Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie. Het slachtoffer was werkzaam bij het betonbedrijf M. Goedar in Nickerie. Hij laat een vrouw achter.

Gevaarlijke bocht
Omstanders vertellen aan Starnieuws dat de politie en de ambulance snel ter plekke waren. De politie is nog met het onderzoek bezig en kon in dit stadium niet aangeven wie verkeerd was. Opvallend was dat het licht van de lantaarnpaal niet brandde. Het was hierdoor extra donker op de plek. In deze S-bocht zijn er vaker verkeersslachtoffers gevallen. De Nickerianen hadden indertijd een beroep gedaan om daar drempels te plaatsen.

Dit weekend heeft twee verkeersslachtoffers gehad in het westen van het land. Steven Feller (27) verloor gisteren het leven in Coronie. Dit ongeval vond plaats aan de Johannes Kraagweg te Coronie. Feller kwam met zijn auto tegen een elektriciteitsmast aan, die door de slag in tweeën brak. In het voertuig zaten nog drie jongemannen namelijk de 28 jarige R.S. de 17 jarige O.R. en de 17 jarige B.B. Feller is ter plaatse overleden. O.R. en B.B. zijn volgens de politie ernstig gewond geraakt en zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May