Politie schiet taxichauffeur te hulp
27 May 2012, 17:00
foto


Een surveillerende unit van de politie heeft vanmorgen hulp kunnen bieden aan een taxichauffeur die werd belaagd. Dwight G. (25) en Regillio van B. (19) probeerden een taxichauffeur te beroven in de Petrusweg te Pontbuiten. De mannen hadden een taxi besteld bij een bedrijf.

Regilio van B nam plaats naast de chauffeur terwijl Dwight G. achterin de auto ging zitten. In de Petrusweg aangekomen kreeg de chauffeur van achteren een stroomstoot toegediend tegen zijn nek. Gelijk daarna werd hij vast gegrepen door Regilio. Het gelukte de chauffeur om zich te bevrijden en uit zijn auto te vluchten.

Een surveillance unit van de politie, die in de directe nabijheid was, ging af op het hulpgeroep van de chauffeur. Bij het zien van de politie reed Regilio de auto in een trens en vluchtte weg. Dwight is in de auto aangehouden, terwijl Regilio niet lang daarna in de omgeving is aangehouden door een andere politie eenheid die assistentie was gaan verlenen. In de auto is aangetroffen een gaspistool en een 'stun gun', een zelf verdedigingsapparaat dat stroomstoten produceert. De politie voorlichting maakt melding van dit voorval.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May