Bureau voor Burgerzaken Latour weer dicht op zaterdag
23 May 2012, 02:00
foto


Niet veel mensen maken gebruik van het Bureau voor Burgerzaken Latour op de zaterdag. Dit blijkt uit cijfers van de afgelopen vier weken. Daarom zal dit bureau niet meer open zijn op de zaterdag.

De leiding van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) heeft besloten om de zaterdagse dienstverlening van het bureau te Latour per 26 mei stop te zetten. De reguliere openingstijden van maandag tot en met vrijdag blijven normaal gehandhaafd. Dit meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een persbericht.

Om de dienstverlening naar het publiek te verbeteren, startte het CBB op 3 maart 2012 een pilotproject. De kantoren aan de Jagernath Lachmonstraat en Combé werden des zaterdags opengesteld voor het doen van burgerzaken. Burgers kunnen ook op de zaterdag een identiteitskaart laten maken op het kantoor aan de Lachmonstraat.

Sinds 5 mei zijn ook de bureaus van Centrum Paramaribo aan de dokter Sophie Redmondstraat en de Indira Gandhiweg in het district Wanica op de zaterdag open voor burgers. Deze locaties blijven open.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May