Politie vernietigt sigaren ter waarde van SRD 3 miljoen
20 May 2012, 18:00
foto
De politie verbrandt een grote hoeveelheid in beslag genomen sigaren. (Foto: KPS/Eugene Klas)


De politie heeft zaterdag een grote partij in beslag genomen sigaren in brand gestoken. De sigaren van het merk 'Cheyenne' en 'Blackstone' hadden een waarde van SRD 3 miljoen.

De sigaren waren in beslag genomen door de afdeling Fraude. De politie ging over tot vernietiging van de gesmokkelde sigaren. Er waren geen invoerrechten en accijnzen betaald. Het gaat om een economisch delict. De verbranding vond plaats onder leiding van officier van Justitie, Roy Elgin. Dit meldt de politie voorlichting.

SRD 10.000 boete voor smokkelwaar
Een man moest SRD 10.000 boete betalen voor gesmokkelde sigaretten en alcoholische dranken. Hij was aangehouden en opgesloten door de afdeling Fraude van de politie. Door afstand te doen van de goederen en de boete te betalen, mocht hij de politiecel verlaten.

Deze man is op heterdaad betrapt toen hij de partij smokkelwaar bij een handelszaak ging afleveren. Bij het zien van de politie vluchtte hij weg, met achterlating van zijn bus met smokkelwaar. Hij werd opgespoord door de politie en de zaak is buiten proces afgehandeld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May