Joeloemsingh neemt over van Ramdien
17 May 2012, 12:47
foto
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh en onderminister Mahinder Gopi na de overdracht vanmiddag in Coronie. (Foto: Ramon Keijzer)


Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie heeft het roer in Coronie overgenomen van zijn collega Hariette Ramdien. Zij is ontlast uit deze functie en ter beschikking gesteld van de minister van Regionale Ontwikkeling. De overdracht vond vanmiddag plaats op het commissariaat in Coronie. Dit gebeurde onder supervisie van onderminister Mahinder Gopi van Regionale Ontwikkeling.

Ramdien bedankte het personeel van het commissariaat. Zij riep op om niet te blijven treuren over wat er is gebeurd. De scheidende dc van Coronie vroeg de bestuursdienst en de bewoners om te blijven werken voor de opbouw van het land. "Wij weten niet in welke hoedanigheid wij elkaar weer tegenkomen", merkte ze op. De komende dagen zal zij het rustig aan doen.

Gopi bedankte Ramdien voor haar inzet. Hij typeerde haar als een harde werkster. Gopi zei dat gebruik gemaakt zal worden van haar kennis en ervaring. Zij zal zich voorlopig op Regionale Ontwikkeling verder inzetten.
Joeloemsingh zei dat er hard gewerkt zal worden. Naast Nickerie worden zijn taken voor een tijdje verzwaard, maar hij vertrouwt erop dat het personeel zich bijzonder zal inzetten. Joeloemsingh is tijdelijk belast met de waarneming. Van hem zal Harold Sijlbing overnemen, die al klaargestoomd wordt voor de job.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May