Hope and Togetherness gedenkt senioren moeders
13 May 2012, 04:00
foto
Bestuur en leden van 'Hope and Togetherness' op bezoek bij Majella.


Het jongerenkoor Hope and Togetherness heeft in verband met Moederdag, een wasautomaat aan het bejaardentehuis Majella gedoneerd. Het hoofddoel van het koor is via zang het woord van God te verkondigen, maar de jongeren hebben zich dit jaar ten doel gesteld ook meer sociale projecten uit te voeren. Voorzitter Harvey Lisse vindt dat het koor meer terug moet geven aan de gemeenschap, omdat de gemeenschap het koor altijd ondersteunt bij zijn activiteiten.

Deze donatie mag gezien worden als de eerste in een reeks van sociale projecten voor verschillende behoeftige groepen. Het jongerenkoor hoopt met deze donatie het tehuis, maar meer nog de daar woonachtige bejaarden, aardig op weg geholpen te hebben. Kirpalani heeft de inkoopprijs van de wasautomaat met 40% verlaagd.

Vorig jaar heeft Hope and Togetherness zijn eerste muziektheaterstuk ‘The Battle Is Not Yours’ in het Sint Petrus en Paulus kathedraal gepresenteerd op drie opeenvolgende dagen. Dit was voor het koor een enorm succes en het koor wenst binnenkort hiervan een video-opname te maken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May