Politieman schiet op woning hoofd Meldkamer
12 May 2012, 00:30
foto


Een politieman heeft vrijdagnacht geschoten op de woning van het hoofd van de Centrale Meldkamer van het Korps Politie Suriname. De politiefunctionaris H.S. is niet geraakt. De kogels hebben wel materiële schade veroorzaakt. Waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie bevestigt tegenover Starnieuws dat het gaat om een politieman die geschoten heeft. Hij is intussen aangehouden en heeft een volmondige bekentenis afgelegd.

De politieman heeft wraak willen nemen op H.S. Hij voelde zich gekrenkt door zijn chef die hem onheus zou hebben behandeld. De politieman was zo boos dat hij besloot af te rekenen met H.S. Het hoofd van de Meldkamer is enorm geschrokken door dit voorval. De kogels doorboorden de muren van de woning. De politieman heeft met zijn dienstpistool geschoten.

Tjin Liep Shie zegt dat hij blij is met de voortvarendheid waarmee deze zaak binnen enkele uren werd opgelost. De politie vond het vreemd dat op het hoofd van de Meldkamer is geschoten. Al gauw was het duidelijk dat de actie niet kan zijn gekomen uit de onderwereld. De politieman die geschoten heeft, voelde zich enorm gekrenkt door zijn chef en wilde wraak nemen. De man is vaker gewezen op zijn tekortkomingen en kon dit niet verkroppen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May