Voertuig roofoverval Amazone achtergelaten in de buurt
10 May 2012, 21:21
foto
Deze Toyota Corolla is aan de Carusostraat achtergelaten door criminelen.


Bewoners van de Carusostraat te Maretraite 3 schrokken zich wezenloos toen vanavond een voertuig werd ontdekt die criminelen achtergelaten hadden, na een roofoverval. De auto stond enige tijd met draaiende motor langs de kant van de weg geparkeerd. In deze Toyota Corolla waren vijf gewapende en gemaskerde criminelen weggereden nadat ze in de vooravond een roofoverval hadden gepleegd in de kledingzaak Amazone aan de Gompertstraat.

De politie heeft een buurtonderzoek verricht. Nagegaan werd of mensen gezien hebben hoe de criminelen zich verder hebben verplaatst. Een dienstdoende politieagent zegt aan Starnieuws dat het kenteken wordt nagetrokken. Er wordt ter plekke door de Forensische dienst onderzoek verricht naar sporen. De auto wordt naar het politiebureau overgebracht.

Een buurtbewoner die het verdacht vond dat de auto al enige tijd daar stond, belde de politie, die hoopt meer informatie te vinden over de criminelen. Zij zijn met de dagopbrengst van de kledingzaak ervandoor gegaan. De mannen waren gemaskerd en zijn in het bezit van vuistvuurwapens.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May