Rudisa onderscheiden met ‘Arch of Europe’ award
10 May 2012, 18:30
foto
José Prieto, president en CEO van BID, overhandigt de ‘Arch of Europe Award’ aan Rudisa Holdingmaatschappij NV vicepresident Warsha Torilal-Sardjoe en Managing Director Rudisa Beverages and Juices NV. Anand Bhagwandat.


Rudisa holdingmaatschappij heeft de International ‘Arch of Europe Award’ in ontvangst genomen. De award kreeg het bedrijf van Business Initiative Directions (BID) tijdens de 38ste International Arch of Europe Convention in Frankfurt, Duitsland. Rudisa werd in de categorie goud onderscheiden, als erkenning voor toewijding aan kwaliteit, leiderschap, technologie en innovatie.

Deze erkenning is gebaseerd op de criteria van het QC100-kwaliteitsmodel, dat gehanteerd wordt in meer dan honderd landen. Bedrijven zoals Alcoa, Tata, Sheraton Harare Hotel & Towers en de Indiase zakengigant Reliance Infrastructure hebben onder meer deze prestigieuze award eerder ontvangen. Dit meldt Rudisa in een persbericht.

Erkenning prestatie
De International Arch of Europe Convention is onderdeel van het jaarlijkse BID-programma, met als doel het prestige van topbedrijven, organisaties en zakenmensen in de zakenwereld te erkennen. Deze gebeurtenis werd geleid door José Prieto, president en CEO van BID. De ceremonie werd bijgewoond door bedrijven uit 72 landen en leiders op verschillende zakelijke gebieden, professionals uit de economische wereld, kwaliteitsexperts evenals academische persoonlijkheden en vertegenwoordigers uit de diplomatieke wereld.

De belangrijkste sponsor van de International Arch of Europe IAE Convention was de ImarPress mediagroep. Meer dan 26 publicaties in het Engels, Frans, Spaans, Russisch en Portugees van ImarPress kenmerken succesvolle bedrijven en organisaties die een onderscheiding hebben gekregen. Op deze manier komt het BID-kwaliteitssymbool in 178 landen over de hele wereld voor, het schept een stevige basis voor de uitvoering van integrale kwaliteitsprocessen door technologie en procedures van het QC100-model van Total Quality Management.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May