Winkelier Moengo loopt schotwond op bij mislukte overval
07 May 2012, 14:45
foto


Drie gewapende rovers hebben gisterenavond een mislukte roofoverval gepleegd op supermarkt ‎Wan Jiayi aan de Lijnweg te Moengo. De winkelier liep daarbij een schotwond op in de rechterborst. Hij is opgenomen in het ziekenhuis, maar zijn situatie is stabiel.

Politievoorlichter Signa Sabajo zegt aan Starnieuws dat een politieman van het station Moengo omstreeks 19:45u over Lijnweg reed. Opgegeven moment zag hij dat een man neerzeeg op het parkeerterrein voor een supermarkt. Hij stapte terstond uit zijn voertuig en verleende hulp aan de man, die gewond bleek te zijn. Per politievoertuig werd hij vervoerd naar de plaatselijke RGD-poli voor medische behandeling. Daarna is het slachtoffer overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp, waar de man ter verpleging is opgenomen.

De gewonde was op dat moment niet aanspreekbaar. Op het slachtoffer zijn een vuistvuurwapen en vier scherpe patronen aangetroffen. De politieman ging nadien terug naar de supermarkt waar het slachtoffer neerzeeg. Gebleken is dat de man de eigenaar van de winkel is. Hij stond achter de kassa toen er drie gemaskerde mannen de winkelzaak binnentraden. Een van de criminelen die was gewapend met een jachtgeweer, heeft geschoten op de winkelier.Deze zaak is overgedragen aan de recherche van het Bureau Geyersvlijt.

Isaak Poetisi
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May