Boskamp verrast WBC
05 May 2012, 04:00

Bij de voortzetting van de SVB Digicel hoofdklasse competitie vrijdagavond, heeft Boskamp de ploeg van WBC, verrassend verslagen met 3-1. Boskamp was duidelijk goed gemotiveerd. De wedstrijd werd gespeeld in het André Kamperveenstadion.

Boskamp kwam in de 22ste minuut van de eerste helft op 1-0. Ulrich Reding die via een vlotte combinatie, alleen tegenover de doelverdediger van WBC kwam staan, had geen andere keus dan de bal in het doel te deponeren. Elf minuten later, was het Leandro Sampake die Boskamp op 2-0 bracht. Met deze stand mochten de spelers van beide elftallen, de kleedmaker opzoeken.

Mutaties hielpen ook niet
Wie gedacht dat WBC beter uit de verf zou komen, had zich duidelijk vergist. Het was de ploeg van Boskamp die lakens uitdeelde. Toch zou WBC de achterstand weten te verkleinen, via de benen van Giovanni Drenthe. De stand kwam op Boskamp 2 WBC 1. Trainer Verwey (WBC) pleegde enkele wissels, die toch voor wat verandering zorgden bij zijn ploeg. Dit was net niet genoeg om Boskamp een kopje kleiner te maken.

Integendeel was het Ulrich Reding die uiteindelijk de eindstand bepaalde: Boskamp 3 WBC 1. Door deze overwinning bezet Boskamp, de zesde plaats op de ranglijst met 18 punten. WBC blijft op de derde plaats met 29 punten.