Apintie wenst excuses van Limburg
04 May 2012, 15:00
foto
Willy Alberga en de directeur van radio/televisie Apintie na het gesprek met vicepresident Robert Ameerali. (Foto: Raoul Lith)


Vicepresident Robert Ameerali heeft de directeur van radio en televisie Apintie vanmiddag ontvangen om het probleem rond perschef Clifton Limburg te bespreken. Naast directeur Charles Vervuurt was ook Willy Alberga aanwezig. Zij vinden dat Limburg Apintie onheus heeft bejegend en zich bedreigend en beledigend heeft uitgelaten naar medewerkers toe.

Alberga zegt na het gesprek met de vicepresident dat hij deze kwestie heeft besproken met president Desi Bouterse. Volgens Ameerali vindt de president deze kwestie ook niet goed. Apintie heeft twee brieven geschreven aan de vp. Deze brieven zijn weer besproken door Limburg in 'Bakana tori' op staatsradio SRS. Op de vraag hoe dit probleem opgelost zal worden, zei Apintie dat Limburg zijn excuses zou moeten aanbieden.

Geen moeite met regering
"Wij hebben geen enkele moeite met de vicepresident of de regering. Wij hebben een probleem met de wijze waarop de woordvoerder van de president de media en Apintie bejegend", zegt Alberga. Zij benadrukt dat Limburg constant beledigend bezig is en dit moet ophouden. Apintie heeft een goed gevoel over het gesprek met de vicepresident. Gehoopt wordt dat er een verandering in komt.

Limburg zei vanmiddag in 'Bakana Tori' dat hij niemand heeft geïntimideerd en bedreigd. Er is ook geen enkel bewijs "want bepaalde fouten maak ik nooit", benadrukte Limburg. "Ik heb geen spijt van dingen die ik gezegd heb. Ik heb mijn mening gegeven en dat mag ik. Ik heb de mensen niet persoonlijk besproken", aldus Limburg.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May