Minister Betterson: U werkt voor Suriname
04 May 2012, 02:00
foto
Linus Diko draagt het beheer van Regionale Ontwikkeling over aan zijn opvolger, Stanley Betterson. (Foto: Ramon Keijzer)


De nieuwe minister van Regionale Ontwikkeling, Stanley Betterson, heeft tijdens zijn eerste toespraak tot de personeelsleden een beroep op hen gedaan om "voor Suriname te werken". Hij wees de medewerkers erop dat ze niet voor een minister of een regering werken, maar voor het land. Hij vroeg hen hard te werken voor heil en zegen van de natie en de toekomstige generaties.

Vergezeld van A Combinatie-leider Ronnie Brunswijk, collega-ministers en assembleeleden toog Betterson naar het departement. Daar nam hij de leiding van het ministerie over van zijn voorganger Linus Diko. Betterson had al via de telefoon afgesproken met Diko dat hij hem zal bellen indien hij adviezen nodig heeft.

De bewindsman voerde aan dat hij in zijn eentje niet in staat is om het werk te doen. Hij heeft alle krachten nodig om vooruitgang te boeken. Betterson zei dat het zijn 'wederkomst' is op het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Hij was ruim zes jaar geleden werkzaam op het Decentralisatie-kantoor. Hij zag nog vertrouwde gezichten van vroeger, waaronder dat van Bas Ahmadali, directeur van Decentralisatie. Naast een nieuwe bewindvoerder heeft Regionale Ontwikkeling ook een onderminister, Mahinder Gopi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May