De Ster prolongeert kampioenschap NVB
30 Apr 2012, 06:00
foto
Het team van 'De Ster' met de trofeeën.


De Ster heeft zijn kampioenstitel bij de Nickerie Voetbal Bond (NVB) geprolongeerd. De club heeft uit 16 gespeelde wedstrijden, 14 omgezet in winst en slechts 2 gelijk gespeeld. Er werden 44 competitiepunten behaald. De semi-kampioen is geworden v.v. Paradise met 30 competitiepunten.

Deze twee verenigingen zullen de NVB vertegenwoordigen in het Lidbonden toernooi van de Surinaamse Voetbal Bond. Zondagavond won De Ster de laatste wedstrijd tegen s.v. Prakash met 3-0. De doelpuntenmakers waren, Moeninderdwe Balgobind, Mugadhio Milano en Henk Godliep.

Na de wedstrijd vond de prijsuitreiking gelijk plaats. Als sportiefste vereniging is uitgeroepen, s.v. Prakash, de minst gepasseerde doelman is geworden, Sergio Tjin A Ton van De Ster. De topscoorder is Vincencio Biervliet van s.v. Upkar. De kampioen en semi-kampioen kregen hun bij behorende trofee uitgereikt.

Donderdag wordt de laatste wedstrijd gespeeld tussen Jai Hanoeman en Garuda. Als Jai Hanoeman mocht winnen, komt deze ploeg op de derde plaats. Bij een verlies van Jai Hanoeman wordt PSV2000 nummer drie.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May